Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Leadok egy sorozatot mindennek...

Leadok egy sorozatot mindennek vége van na jól van mi az? . Szóval filmek.

Figyelt kérdés
Na én itt nézegettem kérdéseket és meglepett hogy nincs kérdés pl Eisenstein filmekről, ez hogy lehet? De akkor Fritz Land? de Sica? Biciklitolvajokat nem látta senki vagy mi? Chaplinről sincs sok mondjuk ő nálam nem kedvenc, de akkor Kubrick sincs túltárgyalva, francia,cseh,svéd mozi ko, aztán mi van Tarr?Jancsó?Makk?Fábri?Gaál?Mészáros?Pálfi? de nem is ez Fellini?Truffaut? Pasolini, komolyan Pasolini?Goddard?Bunuel?Polanski? De még ha amcsi Welles?Ford? Meg a na mind1 szóval nagyon hosszú, de kérdem én ezekről a tételekről miért van oly kevés kérdés és diskurzus?
2013. júl. 9. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, amiket felsoroltál régebbi filmek rendezői a 80-as évekből.

Sajnos most mondhatni, semmirevaló filmeket vetítenek. A vígjáték keveredik a drámával és romantikával. Ezen már nem nevetsz, mint a 80-as évekbeli filmeken, hanem sírsz, vagy elgondolkodsz.

Horror filmek mostanra mind csak a vámpírokról, zombikról szólnak. A 70'-es 80'-as évek horror filmjei a legjobbak, mind kultikus sátánista, vagy szellemek, démonok szerepelnek benne. Azok tényleg jók voltak.

A mostani Sci-fi mind arra szólítja fel a nézőt, hogy védd a természetet. A régebbi Sci-fi filmek azok is sokkal jobbak voltak a mostaniaknál.

2013. júl. 10. 00:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként a 70'-es 80'as évek filmjeiben sokkal jobban el volt terjedve a szexualitás.
2013. júl. 10. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az oldalt főleg a fiatalabb korosztály látogatja, akikeknek sajnos az általad felsorolt zseniális művészek filmjei keveset mondanak.

Engem is elszomorít, hogy az egyetemes filmművészet óriásai háttérbe szorulnak, sőt, ismeretlenek lettek szinte két generáció számára.

Elismerem,hogy a világ változik (el is fogadom), csak az irányt tartom katasztrofálisnak.

2013. júl. 10. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
2013. júl. 10. 08:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Amit utolsó linkeltél hát elég komolytalan a kérdés, én 18 és fél éves vagyok és akiket leírtam van aki még 1800-as években született, de meghatározta a mozit, meghatározza azóta, csak hát mégis, vannak alapművek, és vannak olyan művek amiket nem csak a filmes de az élethez szükséges alapműveltség elsajátítása érdekében meg kell, de legalábbis ajánlott megnézni ilyenből ma egyre kevesebb van, de amiket linkeltem azok közül annál több.
2013. júl. 10. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:

A megszólított "utolsó" vagyok.

Az én válaszom a ma 07:37

2013. júl. 10. 09:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja bocs nem akartam támadójelleget írni most látom, hogy te a két kérdést elolvasó embereket szeretted volna összehozni mert oda is kommenteltél, köszi.
2013. júl. 10. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
A mostani filmek mind motiváló jellegűek az emberek számára. Míg a régebbi filmek nem annyira voltak azok. És az embereknek jobban tetszenek ezek a motiválós filmek.
2013. júl. 10. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehetőleg komoly hozzászólásokat várok.
2013. júl. 10. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!