Leadok egy sorozatot mindennek vége van na jól van mi az? . Szóval filmek.
Ha jól sejtem, amiket felsoroltál régebbi filmek rendezői a 80-as évekből.
Sajnos most mondhatni, semmirevaló filmeket vetítenek. A vígjáték keveredik a drámával és romantikával. Ezen már nem nevetsz, mint a 80-as évekbeli filmeken, hanem sírsz, vagy elgondolkodsz.
Horror filmek mostanra mind csak a vámpírokról, zombikról szólnak. A 70'-es 80'-as évek horror filmjei a legjobbak, mind kultikus sátánista, vagy szellemek, démonok szerepelnek benne. Azok tényleg jók voltak.
A mostani Sci-fi mind arra szólítja fel a nézőt, hogy védd a természetet. A régebbi Sci-fi filmek azok is sokkal jobbak voltak a mostaniaknál.
Szerintem ez az oldalt főleg a fiatalabb korosztály látogatja, akikeknek sajnos az általad felsorolt zseniális művészek filmjei keveset mondanak.
Engem is elszomorít, hogy az egyetemes filmművészet óriásai háttérbe szorulnak, sőt, ismeretlenek lettek szinte két generáció számára.
Elismerem,hogy a világ változik (el is fogadom), csak az irányt tartom katasztrofálisnak.
A megszólított "utolsó" vagyok.
Az én válaszom a ma 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!