Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés

Érkezik egy telefon egy srácnak és ugyanebben az időpontban egy ugyanilyen telefon egy anyukának aki éppen zenetáborba passzolja le a fiát.Ebben a hívásban egy női hang amely dirigál nekik és zsarolja őket hogyha nem csinálják meg akkor kampec vagy valamelyik családtag távozik.Megcsinálják de elegük van h ide oda utazgatnak repülővel vonattal mindenfélével ,,ok nélkül". Közben nyomoznak és rátalálnak egy gépre amely eredetileg dirigálta őket és ez egy robot ami átakarja venni az uralmat de eleinte csak az emberek felügyelésére,biztonság teremtésére csinálták.De mivel mesterséges intellingenciával van ellátva képes gondolkozni és uralomra akar törni.

Nagyon köszönöm aki tudja melyik film ez!:)

#film #robot #uralomra törés
2013. júl. 8. 19:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és ami esetleg segíthet,hogy a főszereplő férfi(asszem)=Jake Gyllenhaalt.Keresgéltem de nem találtam az ő oldalain se a filmet.
2013. júl. 8. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy nem találtad, mert az nem Jake Gyllenhaal, hanem Shia LaBeouf !:) a film címe peddig : Sasszem ( Eagle eye -2008 )
2013. júl. 8. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm:) Tökre úgy emlékeztem h ő van benne valószínű azért mert mindkettő férfi színészt szeretem és összekevertem őket:D De örülök,hogy megértetted a hablatyomat.Tényleg köszi
2013. júl. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!