Hány éveseknek való a Phineas és Ferb?
Figyelt kérdés
Véleményetekre lennék kíváncsi, aki nem ismeri ne mondjon véleményt :).2009. okt. 17. 18:56
12/22 anonim válasza:
én is nézem, 14 vagyok. :D sztem tök jó mese xD
13/22 anonim válasza:
15 vagyok (lány) szeretem és a 25 éves nővérem is szereti és nézi :) vicces és jó poénok vannak benne :D
14/22 anonim válasza:
12 vagyok lassan 13 és gyerekesnek tartanak miatta sztem én vagyok az aki tavaly nyáron a legtöbbet nézte és kivülről fújja a dalait! azok a számok sztem tök jók itt Phineas és Ferb ezer és egy trükkel xd élvezd a nyarat hehe
15/22 anonim válasza:
Hát, múltkor barátnőméknél Phineas és Ferb délutánt tartottunk--> a 17 és 20 éves bátyjai és a barátnőik is elbambulva nézték és a dalokat énekeltük utána:D
13/L
16/22 anonim válasza:
minden korosztálynak ajánlom :D
17/22 anonim válasza:
Szerintem 8-16 éves korosztályig bár ez csak stílus függő :) én pl nézzem :D
19/22 K. S. válasza:
szerintem kb.:6 tól (mert a húgom is nézi aki 6 éves)20ig
20/22 anonim válasza:
Nem gyerekes egy sori 10 éves vagyok a bátyám 12 és ő is olykor-olyakor leül megnézni egy két r5észt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!