Milyennek tartjátok a Csinos kis hazugságok c. sorozatot (The pretty little liars)?
Én imádom.Nagyon érdekes sorozat. Mindig olyan a vége,hogy várod a folytatást és meg akarod nézni a következő részt. Hidd el ha nekifogsz nem bírod abbahagyni és az életed ,megváltozik, ha még ezt a kijelentést most furcsának és viccesnek is találod. Persze nem mindenkinek tetszik, de nekem bejött.
A történet Rosewoodba játszodik.A történet főszereplője 5 lány akik,barátnők Aria Hanna Spencer Emily és Alison. Alsion eltünik és senki nem tud róla semmit. A négy lány egy darabig külön van de ugy keződik a történet ,hogy Aria visszaköltözik Rosewoodba és a négy lány újra találkozik, és kiderül,hogy Alison meghalt. Ez összeköti a négy lányt és ismét barátnők lesznek. A temetésre is elmennek, és a végén kapnak mind a négyen egy smst egy névtelen személytől aminek a végén oda van irva,hogy A. Ez az A lesz aki továbbra is megzavarja az életüket és lesz a sorozat lényege is, ki ő, mit tett stb... nehéz leírni miről szól, mert így kissé zavaros, de ha gondlod nézd meg, mert szerintem megéri. -Egy pll fan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!