Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a rész az Így...

Melyik az a rész az Így Jártam Anyátokkalban ahol Robin elmondja Barneynak, hogy nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
7. évad 12. rész
2013. júl. 5. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Abban csak annyit mond h nem akar gyereket. De azt h nem lehet terhes aztsenkinek se mondja
2013. júl. 6. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ó bocsi tényleg, azt csak elképzelte, hogy elmondja.:D Keresem tovább akkor. :P
2013. júl. 6. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Elolvastam az összes rész leírását, és csak Tednek mondta el. Pedig szerintem Barney is tudja. :/
2013. júl. 6. 17:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) én már nagyon régóta keresem de enyhén hattalmas fan vagyok és napomta több részt is megnézek, lehet elkerülte a figyelmem....
2013. júl. 6. 17:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Én ugy tudom a lili es a marshall is tudja! De varj megnezem..
2013. júl. 6. 17:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen jol tudtam elmondta a lilieknek majd a kevin visszavonta a kezkerest majd elmondta a tednek es a ted szerelmet vallot de basszus a barneynak mikor mondta el? Vagy o nem tudja es a kilencedik evadban lesz botrany belole?
2013. júl. 6. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!