Pretty little liars. Szerintetek ki a "legprettybb" a négy lány közül?
Nekem Spencer a nagy kedvenc:) Szerintem néhányan azért nem látják őt szépnek, mert kapott egy jótanuló-stílust, ami elég ellentétes Hanna vagy Aria divatmániájával (tudom, Hanna a nagy divatos, de Aria öltözködése se semmi).
Talán Emily a legszebb elfogulatlanul nézve, de neki meg néha túl sötét a bőre néhány képen.
Hanna is nagyon szép, Emily mellett van, de ő meg néha olyan kis pufók (az arca, talán egyes frizurák miatt).
Alison szerintem nem a legszebb, mert őt is eléggé meg kell "kreálni" és olyankor szép, de csak úgy simán nem.
A többi lányra is kitérnék:
Én Jennát mondtam sokáig a legszebbnek, mert valami eszméletlenül gyönyörű a szeme, különleges színe van, de neki meg a szája olyan fura:)
A sorozatban szerintem jelenleg CeCe a legszebb, bár a színésznő maga egyes képeken elég színtelen, de a sorozatban számomra mindenképp ő a legszebb.
A pasikban könnyebb dönteni egyébként: Jason:) Bár sokáig Toby volt a nagy kedvenc, imádom most is, de Jasonra most nagyon rákattantam. De attól tartok, hogy kinyírják előbb-utóbb...vagy ellenkezőleg, ő lesz valami főgonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!