Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Nagyon régen még kb 5-7 évvel ezelőtt láttam egy ázsiai-amerikai filmet.Nagyjából ilyen jelenetekre emlékszem hogy : Egy amerikai férfi a főszereplő és nem tudom már melyik ázsiai országba érkezik de (valószínű kína vagy japán) nem az a lényeg.Mikor megérkezik már történik valami az egyik kis utcában és egy nőt meg is megtámadtak,és azt hiszem az amerikai megvédi,és később nagyon összemelegednek.Meg van vmi parti is és azon részt vesznek,és úgy tudom hogy a nő meg a férfi végül összeházasodnak.

Sajnos csak ezekre emlékszem ,meg arra hogy két részes.

Tudtok segíteni?

2013. júl. 3. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ennyiből lehet a Sárkány éve is, de lehet hogy nem.(elég kevés infó)
2013. júl. 3. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
azt nem rég láttam :) de ez nem ilyen misztikus történet volt.Talán még arra emlékszem hogy a összeházasodnak,de a férfinek vissza kell mennie Amerikába,és a nő várni fog rá.
2013. júl. 3. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak a fordítottját tudom, hogy a csaj megy vissza Kínába.

Valami Jackie Chan film...

Hát, ennyiből nem igazán lehet.

De ha úgyis láttad, minek mégegyszer?

2013. júl. 3. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
de ez nem a " A sárkány éve" c. film ,csak azt mondtam hogy azt nemrég láttam,viszont én egy teljesen másk filmet keresek amit 5-7 éve feltehetőleg láttam ,és nagyon izgalmas volt úgyhogy szeretném megszerezni a címét :D
2013. júl. 3. 21:51
 5/6 anonim válasza:
100%
Én tudom! A széttör szívek háza!
2013. júl. 22. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:

vigyori.alma :

köszönööööm :OO ,mert nagyon valószínű hogy ez lesz az. Tízezerszeres szerencse! :DD Évek óta kerestem.

2013. júl. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!