Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerelmes animék?

Szerelmes animék?

Figyelt kérdés

Kétségbe vagyok esve, mert már egy ideje nem találok jó szerelmes animét. Ennyi lenne? kifogytam? Igaz, lehet hogy ez a finnyásságomnak köszönhető, ert nem bírok olyan animét nézni, amiben teljesen megfeledkeznek az arányokról, a szeeplőknek nagyobb a szemük mint a kezük, és teljesen valószerűtlen hajuk van.. VHajjj... szóval ha tudtok valami jó animét, akkor légyszi írjatok :)) előre is köszi!! Ja de majdnem elfelejtettem.. ezket láttam (mind tetszettek):

-lovely complex

-méz és lóhere

-nana

-kimi ni todoke

-vampire knight

-sukitte ii na yo

-paradise iss

-Tonari

-hiiro no kakera

-sankarea

-nomade cantabile

-inu x boku ss

-romeo x juliet

-toradora

-bokura ga ita

-higashi no eden

-kaichou wa maid-sama

-kamisama hajimemashita

Szóval ezek lennének.Mégegyszer, köszi ha valaki válaszol!!

2013. júl. 3. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Yosuga no Sora (egyik legjobb romantikus anime .. sokan leszólják pedig nagyon egyedi)

Amagami SS

Skip Beat!

Nana

Princess Tutu és Full Moon wo Sagashite (grafikailag elég régies , de ha lány vagy mindenképp ajánlom őket)

Special A

Hana Yori Dango

Fruits Basket

Tonari

Hanasakeru Seishounen

Kiniro no Corda

Fushigi Yuugi (2000előtti anime , kissé fantasy-s )

Sakamichi no Apollon

Maison Ikkoku

Planetes (ez kissé kakukktojás , első fele időhúzós és alapból is félig sci-fi , de hátha bejön .)

2013. júl. 3. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Azta! Úgy látom egy ideig el leszek látva(: köszi
2013. júl. 3. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, és az elsővel kapcsolatban igazad van, én is láttam
2013. júl. 3. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Áhh 2hét alatt meglehet ezt nézni , persze függ attól is hogy hogy haladsz , napi hány résszel . Egyedül a Maison Ikkoku a hosszú és régi is , de ha szereted a romantikus műfajt kötelező darab. 20.rész után mestermű-
2013. júl. 3. 16:21
 5/5 anonim válasza:
Suki-tte ii na yo!Mindenképpen ajánlom,nagyon jó anime egyik kedvencem lett!
2013. júl. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!