Ki a kedvenc női szereplőtök a Trónok harcából?
Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi, h szerintetek ki a legszebb (szerintem Cerseit:D) és, h ki a kedvencetek (nekem ugyszint Cerseit:D) 18/f2013. júl. 2. 19:10
1/19 anonim válasza:
A kedvencem Sansa.
Viszont akinek a fejezeteit szeretem olvasni, az Cersei. (Néha támadnak nekem is hasonló gondolataim.)
A legszebb meg a sztori szerint Sansa. De egyébként is a legmesésebbek a farkaslányok. Ez tudott.
Ha pedig a sorozatot nézzük, szerintem mindegyik színésznő nagyon csinos.
4/19 anonim válasza:
A legszebbnek Val-t képzelem el. Hogy sorozatban milyen lesz..majd meglátjuk.:) A kedvencem pedig Arya.
5/19 anonim válasza:
Daenerys, Arya :) nekik kettejüknek komolyan találkozniuk kellene.
6/19 anonim válasza:
na mondjuk Cersei vagyis a Lena aki játssza hát olyan arca van ránézel és te jó ég de leszophatna szóval legszebbnek tuti jó nálam is
7/19 A kérdező kommentje:
akkor utcsó kommentelő ebben egyet értünk!:P :D
2013. júl. 5. 19:22
8/19 anonim válasza:
nekem a melisandre aaaah az a nő.. :DDD
9/19 moonlightsentinel válasza:
A legszebb szerintem Daeneris, kedvenc meg Catelyn Stark (vagyis hát már csak volt :( most talán Sansa.
10/19 anonim válasza:
Daenerys, Margaery, Ygritte a legszebbek, de Doreah is dögös volt, meg újabban Missandei se rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!