Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók vagy Twilight?

Vámpírnaplók vagy Twilight?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb? A Vámpírnaplók vagy a Twilight?

2013. júl. 2. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Vámpírnaplók vagy Twilight?"

Nekem inkább a vámpírnaplók.

A Twilight-nek megvan az összes része,de nálam nem lett olyan nyerő.

Inkább be rakom altatónak,mint hogy kis kedvencként nézzem!

2013. júl. 3. 14:17
 12/20 anonim válasza:
58%
VDDDDD!!!!!!!!!!!!!!
2013. júl. 4. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát én TVD sorozatról meg Twilight első részéről tudok nyilatkozni, Vámpírnaplókat imádom, Alkonyat meg kis gagyika - legalábbis a film első része.
2013. júl. 4. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:
13.vagyok, még annyival tudnám kiegészíteni, hogy szerintem az Alkonyatot gyerekfejjel se tudtam volna élvezni :S:S
2013. júl. 4. 16:20
 15/20 FannaL ***** válasza:

Vámpírnaplók.

Itt legalább meg is ölnek valakit, és NEM mindig a rosszat. Plusz Nina Kethire miatti alakításáért és Klaus akcentusáért, poénok miatt csillagos ötöst kapnak. :) A Twilightban semmi dráma, csak a rosszak halnak meg kivéve azt az egy bácsit aki szívrohamot kapott. Vámpírnaplók: Meghalt Elena nagynénje és még több barátja is, szóval ez nem csak a csupa happy-ról szól, Twilighgt meg Bella anyja nem is volt veszélyben, sőt még ott sem volt az iskolában a tükröknél. Ja és van TVD-be vér is, Edward-nak a fogát sose láttam még és azt sem mutatták részletesen, hogy szívta Bellának a vérét. Szóval ez olyan, hogy valakinek a vér- a "rossz" pasik(értem itt Klaus, Kol(R.I.P.), Damon) tetszenek, valakinek meg a szerelmes nem ölök meg senkit bárányka vagyok vámpír.

2013. júl. 4. 19:59
 16/20 FannaL ***** válasza:
És még a vérfarkas dolog is más a TVD-be, nincs semmi egyesség vagy öntudatuk. És ez így jobb is, legalább lehetett egy kicsit félni. :)
2013. júl. 4. 20:02
 17/20 Segitsetek! válasza:
Szerintem mindkettő jó, de a Twilight azért mert vámpír film, a Vámpírnaplók pedig azért jó mert az sorozat!
2013. júl. 15. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Vámpírnaplók! A Twilight nekem nem tetszet, mert elégé elcseszték a vámpírokat. Szerintem unalmas volt a Twiligh. (Nem akarom megbántani azokat, akik a Twilight-ot szeretik ez csak az én véleményem!)
2013. júl. 17. 18:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Twilight. Bár a vámpírnaplókat nem szoktam annyit nézni de a twilight-t imádom.
2013. aug. 13. 18:24
 20/20 anonim válasza:

vámpirnaplok

vampirnaplokba mdinden 1000x-er jobb :P cukibbak a szereplok,erdekesebb,meg meg minden annyira imadom  mar varom a 5.évadot es a klaus filmjet is :PP

2013. aug. 17. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!