Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy nagyon kedves rajzfilmet...

Egy nagyon kedves rajzfilmet keresek, csak nem emlékszek a címére. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Arról szólt, hogy egy képzelet beli világban, ahol állatok élnek, van egy (talán) róka aki riporter. És van egy rohadtul idegesítő kis "fürtöcskés" arany hajú kislány, aki színész, és megjátsza a "kis aranyost", pedig egy kis hisztéria, és utálja az állatokat. És a végén az van, hogy a róka, és a barátai filmekbe szerepelnek, a kis csajból meg takarító nő lesz, és a végén seprűvel sepri oda a "THE END" feliratot a képernyőre.:) Lehet hogy kicsit furcsa amit itt leírtam, de aki tudd akármit erről, az írjon, mert az egyik legkedvesebb rajzfilmemről van szó, csak videón volt meg, ami eltűnt, és nem emlékszünk a címére.:(

Nagyon köszönöm.:))

2013. júl. 2. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:

hát, sok mesét láttam, de ezt még nem...

Majd ha kiderül mi az, én is megnézem.

2013. júl. 2. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:
:D :) Feltétlenül, mert nagyon nagyon jó mese.^^ Bár akkoriban kicsit féltem a kislánytól...:)
2013. júl. 2. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy farkas a riporter, meg egy mókus a fényképész?

Mert akkor az a Pirosszka.

2013. júl. 2. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Neem, de azért köszi.:) amire én gondolok kb. egy 1998 film lehet...
2013. júl. 2. 21:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Senki sem tudja?:(((
2013. júl. 8. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha több támponton megadnál lehet többre mennél. Először is régi mese, vagy új ? Rajzolt, vagy 3D ?
2013. szept. 29. 18:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Régebbi mese és rajzolt.:) 1990-95 ös talán.
2013. okt. 4. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Talán ez ?

[link]

2013. okt. 12. 10:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem ez az, de azért köszönöm.
2013. okt. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!