Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lehet elkerülni a...

Hogyan lehet elkerülni a megijedést filmnézéskor?

Figyelt kérdés

2013. júl. 1. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Beveszel egy-két hashajtót!
2013. júl. 1. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
sehogy. én képes vagyok 25x megijedni ugyanannak a filmnek ugyanazon a jelenetén. :)
2013. júl. 1. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, a hanghatás miatt ijedsz meg, ezt nem tudod kontrollálni.
2013. júl. 1. 19:58
 4/7 anonim válasza:
100%
Poénkodással. Figyelj a bakikra, figurázd ki, mosolyogd meg.
2013. júl. 1. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Én undorító jeleneteknél arra gondolok, hogy a vér az művér, meg a mindenféle belsőszervek nem igaziak, meg igazából nem lett a színész feltrancsírozva. Amikor meg csak szimplán félelmetes, odaképzelem az embereket, akik kamerázzák, meg a filmstúdiót, meg elképzelem, hogy hogy készítették el a díszletet. Pl., hogy megrendelnek 3 műkezet, aztán szépen kifestegetik. Általában a fent leírt dolgok nem segítenek, úgyhogy eltakarom a szemem, ha az sem segít, a hangot is leveszem, ha gépen nézem a filmet lekicsinyítem az ablakot, ha meg nagyon félelmetes, akkor elolvasom a feliratban, hogy mi történt.

De általában az válik be a legjobban, ha erőt veszek magamon és fapofával végignézem.:D

2013. júl. 2. 00:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mitől ilyedsz meg. Pl. a (mostanában igencsak elterjedt) bumm, belevágják az arcodba az ijesztő objektumot, természetes emberi reakció a védekezés, ezzel a megijedés. Akkor is megijednél ha a sötétbe bámulva az ablakon hirtelen odaugrana egy kiscica. Van amit nem lehet kikerülni.
2013. júl. 2. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. júl. 2. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!