Hasonló filmeket mondanátok? Bővebben lent:
Figyelt kérdés
Szeretem a Pillangó-hatás filmet. Láttam már olyan filmeket, amiket ajánlottak, mert hasonló, pl. Forráskód, de én nem ilyenekre gondolok, hanem amikben tényleg pillangó-hatásra kerül sor. Amiben egy döntésnek nagy hatása lesz a jövőre, valami ilyesmi. Köszi.2013. júl. 1. 10:10
2/4 KVAZAR válasza:
Az időutazó felesége (2009) [The Time Traveler's Wife]
[ [link] ]
A pillangó-hatásnak van még 2 "folytatása", azt a szintet ugyan nem ütik meg, de az egyik élvezhető.
Mr. Nobody (2009)
[ [link] ]
(Időutazás nincs benne, de amellett, hogy gyönyörű film, megtalálható benne a jelenség.)
Időbűnök (2007) [Timecrimes]
[ [link] ]
(Kis költségvetésű spanyol film, nem nagy szám, de vannak benne jó ötletek.)
Benjamin Button különös élete (2008) [The Curious Case of Benjamin Button]
[ [link] ]
(Ez is gyönyörű, igazából csak a film egy pontján kerül előtérbe az effektus, de mindenképp ajánlom.]
Hirtelen nem jut eszembe több.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az Időbűnőket és a Bábelt még nem láttam, úgyhogy bepótolom. :)
2013. júl. 3. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!