Mik a legjobb és legfélelmetesebb horror filmek? Írjon valaki párat légyszi!
Figyelt kérdés
Nehogy ilyesmiket írjatok, hogy Végső Állomás, Sikoly, Kaptár.. Ezek nem igazi horrorok :D:D ..Köszönöm előre is! :):$2009. okt. 15. 12:08
1/36 anonim válasza:
nem kifejezetten horror, inkább trhiller a "Bújócska". én megijedtem rajt:)
2/36 anonim válasza:
Viasztestek, Cujo, Pumpkin head, Christine, Ház a kísértet hegyen, A hetedik, Poltergeist, Carry, Péntek 13, Ragyogás
3/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segittettetek! (:
2009. okt. 15. 12:49
4/36 anonim válasza:
Hát én aztán nem vagyok félős, de az Ördögűző rendezői változata után napokig villanyt kellett kapcsolnom este mikor wc-re mentem. Ott azért kicsikét megijedtem.
5/36 A kérdező kommentje:
Höh ..:D én mindig felkapcsolom a villanyt :$..
2009. okt. 15. 12:54
6/36 anonim válasza:
Én a texasi láncfűrészest végig sem tudtam nézni!
7/36 A kérdező kommentje:
Először én is fostam rajta rendesen, de belegondolva nekem az se adta annyira, nekem vmi tényleg iszonyat félelmetes horror film kell ..:$
2009. okt. 15. 13:02
8/36 anonim válasza:
én nagyon bírom meg szeretem a horrorfilmeket, de a Fehér zaj az betett, még álmodtam is utána vele... azok a gonosz szellemek kúsztak felém... brr..
9/36 anonim válasza:
REC
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=tqsOaV7NUVM
nekem tetszett, az operatőr is szerepel benne, emiatt élethűbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!