Jóban rosszbanosok! Szerintetek mit tenne Müller, ha Szlávik meghalna?
Azért vetődött fel bennem ez a kérdés, mert a JB-s vagyok, nézem a sorit, és megfigyeltem, hogy amikor rendőrös részek vannak, és pl. Szlávik mond valamit, akkor Ottó rögtön lehordja, hogy hülyeségeket beszél, meg soha nem hisz neki, mint amikor elrabolták Lilit nem hitte el hogy Búza volt, vagy amikor zaklatták Andit és Müller lecsukatta azt a szerencsétlen flótást ártatlanul, pedig Szlávik mondta hogy nem ő volt. És Müller soha nem áll ki Jenő mellett, pedig Szlávik mindig segít neki, amikor nem volt rendőr is, meg amikor Andrea ráfogta Ottóra hogy erőszakoskodott vele, akkor is Jenő Müller mellé állt, és még Attilával is beszélt.
Kíváncsi vagyok, vajon akkor mit csinálna Ottó, ha történne valami Szlávikkal, akiről végülis tudjuk, hogy van pár ellensége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!