Mi a kedvenc sorozatod?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet, ami nektek tetszik! Én már kifogytam és hátha találok valami újat.. :)
ezeket láttam már, illetve nézem: pretty little liars, the lying game, beauty and the beast, jane by designe, lost, gossip girl, american horror story, suburgatory, awkward, switched at birth, carrie naplója, vámpírnaplók, 2 broke girls, 10 dolog amit utálok benned
2013. jún. 27. 22:09
11/23 anonim válasza:
Once upon a time, Elementary, Castle, Flashforward, Switched at birth, Hearthland, The secret circle, Terra Nova, H2O, és a Vámpírnaplókat már mondtad, az a kedvencem :)
14/23 Elenaa válasza:
Arrow (zöld íjász), Teen wolf, Revolution :)
Ezek nagyon jók (szerintem) :) meg még a vámpírnaplók de azt már említetted :)
16/23 anonim válasza:
főleg Supernatural, BBC Sherlock :DD
17/23 anonim válasza:
The Walking Dead,Agymenők,Így Jártam anyátokkal,Breaking Bad,Dexter(na nem a rajzfilm :D),Castle.
19/23 anonim válasza:
Lost
Istenem, pár perce láttam a legutolsó részt, azóta is sírok. :( Annyira, de annyira jól meg lett csinálva a finálé!
Az egyik legtutibb sorozat, engem mindenképpen mélyen érintett.
20/23 anonim válasza:
Doktor House
Lost
Monk
Trónok harca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!