Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek, amit még...

Egy filmet keresek, amit még nagyon régen láttam. Egy fiú bekamerázta a házat, és a családja hülyeségei élő adásban mentek a neten. Egy mostoha nővére van, ennyire emlékszem belőle. Melyik film az?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Basszus emlékszek talán beugrik, akkor írok.

Csak nem ugrik be egyik színész neve sem.

2013. jún. 26. 22:45
 2/8 HalkHogen ***** válasza:
Ed tévé
2013. jún. 26. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem ez más film.

úgy emlékszem, ugy kezdődött hogy mikor a fiú és az anyja (vagy apja, nem emléxek) összeköltözik és lánnyal és az apjával/anyjával, rájönnek, hogy ők már voltak együtt. Aztán kamerázza be a gyerek a házat. Egy részletre emléxek, mikor az apánál kifogy a wc papir és tampont szed szét helyette :Dd

2013. jún. 26. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
ez a film engem is érdekelne:D
2013. jún. 26. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Megleslek.com, szemét egy film.
2013. jún. 26. 23:51
 6/8 anonim válasza:
Azért kamerázza be a házat, mert kukkolni akarja a lány tesóját, és rájön, hogy ebből mennyi pénz lehet, és bekamizza az egész házat, valamelyik családtag börtönben is volt és felgyújtotta véletlenül az egész házat. :D A tesőja vibrátora meg a plüss macijában volt nem? :D
2013. jún. 28. 19:22
 7/8 A kérdező kommentje:

19:22

azaaz :DD

2013. júl. 10. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a helyes működés egy ilyen oldalon, hogy nem bután örülünk annak, hogy valaki ismeri ennek az okádék filmnek a story-át, hanem megköszönjük annak, aki beírta a keresett címet.
2013. júl. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!