Csak én gondolom azt, hogy a bleach egy hatalmas nagy marhaság?
ne értsetek félre, szeretem meg minden, de most azért szembetűnő tények is vannak itt, meg az egész sorozat alapja véleményem szerint röhejes, indok:
ami a legnagyobb érthetetlenséget ütötte bennem, az az, hogy hová is kerülnek a JÓ emberek haláluk után, a Mennyországot már bocsi de én nem olyan helynek képzelem, ahol állandóan harcolnak és szomjaznak az emberek, nyomorban élnek és nem találják meg a szeretteiket, (lehet csak én vagyok ezzel így) aztán meg a halál isteneket is ilyen angyal szerűségeknek állítja be, közben ők élnek a legjobb helyen, nem szomjaznak meg semmi, meg viszonylag jó nekik, ezt a lidérc dolgot még valahogy tűrném de ez a halál utáni nyomor engem annyira meggátol abban, hogy normális kedvvel nézzem az animét, aztán tényleg a halál Istenek közt is erőszak van, pedig úgy lenne logikus ha ők akarnák rendben tartani a helyet! A lidérc ölés az még ehhez képest reális, mert elképzelhető, hogy az angyalok védenek meg minket a démonoktól, de a problem az, hogy ők nem angyalok :P szóval egyszerűen nem érte, hogy mi a logika ebben az egészben, csak én vagyok ezzel így?
Öregember? Yamamoto? Ha úgy veszed mindegyikük isten, mert halálistenek, szal ő is, de a "góré" (nemtom hogyan fordították magyarra) a lelkek királya, akit a 13 osztag véd.
De am tényleg sok ellentmondás van az egész sztoriban, jónak indult de egy nagy kalap fos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!