Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet nézzük meg moziban?

Melyik filmet nézzük meg moziban?

Figyelt kérdés

Van egy kedves barátnőm, őt szeretném elvinni moziba, de tanácstalan vagyok, azzal kapcsolatban, hogy melyik filmet válasszam az aktuálisak közül.

Itt a moziműsor: [link]

Jövőhéten mennénk. Nem akarom unalmas filmre beültetni.

Szerintetek?

A lány 18 éves én 17/F, ha ez esetleg segít.

Hogy őszinte legyek ez lenne az első ilyen attrakcióm :D

Köszönöm!

#film #mozi #érdemes #megnézzük
2013. jún. 25. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Acélember című filmet ajánlanám.
2013. jún. 25. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a gyakornokokat nézném meg :)
2013. jún. 25. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is a gyakornokokat ajánlom, ma néztük meg barátommal és oltári film volt, jókat röhögtünk rajta :)

Vagy még a Szemfényvesztőket, abba is hatalmas alakítások vannak :)

Az acélembert max. akkor ajánlanám, ha szereti az ilyeneket :) (bár megjegyzem én nem szeretem, de mivel Christopher Nolen keze is benne van tuti megfogom nézni, mivel a Sötét lovagot is imádtam, annak ellenére, hogy ki nem állhattam Batman-t)

Úgyhogy én ezeket ajánlanám :)

2013. jún. 25. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az is elég gáz ha valaki vígjátékot néz a Moziban nem,hogy a barátnőjével először egy ilyen filmre ül be.

Nekem volt egy pár barátnőm a 39 évem alatt abból talán egy volt aki szerette a vígjátékokat.

2013. jún. 25. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Acélember vagy Gyakornokok az esélyes. Mivel jó lenne együtt nevetni ezért inkább az utóbbira hajlok! Mindenkinek megy egy zöld! :)
2013. jún. 25. 22:09
 6/6 KVAZAR ***** válasza:

Hát nem tudom, a jelenlegi kínálatból a Szemfényvesztők, az egyetlen, amire érdemes is pénzt kiadni moziban. Sok hibája van, nagyon kiszámítható, néhol túlzásokba esik, de még így is teljesen rendben van, kifejezetten szórakoztató.

Igaz, hogy az Acélembert nem láttam, de erős a gyanúm, hogy a kihagyható látványon túl nem képes sok jót nyújtani.

(Egyébként a Szemfényvesztők még randifilmnek is megállhatja a helyét, ez pedig a többiről egyáltalán nem mondható el.)

2013. jún. 26. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!