Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars, avagy a...

Pretty Little Liars, avagy a Csinos kis hazugok. Szerintetek ki lehet A?

Figyelt kérdés
Már rengeteget gondolkoztam rajta, de persze, hogy erre nem fogok rájönni, azért elméleteim vannak. Ugye most az a nagy kérdés, hogy ki "Vörös Kabát", és ugye Hanna is meg Mona is és Spencer is úgy látta, hogy Alison az. Végülis én már - és szerintem mindenki - Alisonra tippelt az egész 3. évad alatt, de hát ott van végig bennünk, hogy Alison meghalt. És hogy ez biztos, hiszen a temetéskor biztos látták, meg a boncolás meg minden, szóval... ez annyira kusza. De amikor voltak a részek, hogy a lányok látják őt, és hogy azt látomásnak hiszik.. szerintem akkor is ott volt Alison - bár ugye nem tudom, hogyan - mert például az a baba is ott volt Ariánál, ahova Alison a látomásba tette. Szóval.. nektek mi a véleményetek erről az egészről?

2013. jún. 25. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Alison ikertestvére halt meg, és Alison A.
2013. jún. 25. 16:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Micsoda??? Ezt honnan veszed? Kifejtenéd légyszíves?
2013. jún. 25. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Ki fog derülni, hogy nem is Alison halt meg, hanem az ikertestvére, így Alison A

Ő ijesztgeti a lányokat...

2013. jún. 25. 17:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is olvastam ezt a könyvben, de kétlem, hogy ugyanazt a "poént" sütik el a filmsorozatban is.. annak semmi értelme nem lenne... legalábbis remélem, hogy ennél kreatívabbak.
2013. jún. 25. 17:06
 5/9 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz lesz. :) A Harry Pottert vagy a Twilightot is, ha nézed, ott is ugyanoolyan a könyv(jó, nem tökéletesen), mint a film..De egy könyv filmadaptációja természetesen ugyanolyan sztorival íródik, mint a könyv.. 18/L
2013. jún. 27. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
És akkor Alison az aki minden film végén fekete bőrkesztyűt visel amikor csinál valamit...?
2013. jún. 28. 18:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom... szerintem nem. Szerintem még van egy két A Monán és Tobyn kívül. De most komolyan, ha ez az ikertesós dolog lesz, akkor elég csalódott leszek... kitalálhatnának valamit.
2013. júl. 1. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
meglátjuk :) jujj már nagyon várom
2013. júl. 6. 12:49
 9/9 fufufinka válasza:

a 4X12. részben mindenre választ kaptok :)

Alison életben van. A vörös kabátos nemmás mint CeCe és -A

nemmás mint Ezra .

2013. aug. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!