Miért, ilyen drága a mozizás?
Tegnap voltam moziban a kis öcsémmel(az Acélembert néztük).Most,hogy dolgozok megtehetem,hogy néha havonta, 2 havonta elmenjünk a jobb filmeket megnézni.
Az én jegyem 1490 ft-ba került az övé diákkedvezménnyel együtt 1140-be.Ha ott vagyunk nyílván veszünk popcornt,kólát ez 1980ft. Összesen 4610ft-ba jött ki.Csak szerintem sok ez?Ti nem sokalljátok?
Miskolcon a Művészetek Házában 550 ft egységesen a jegy, nincs külön diák vagy nyugdíjas vagy gyermekjegy. A tőle nem messze lévő Tesco Expressben azt veszel, amit akarsz, mondjuk 500 ft-ért kóla+chips. Nem ellenőrzik, mit viszel be (nincs is lehetőség ott popcorn-t vásárolni, bár van büfé/kávézó az épületben) és kicsit retro érzés, ahogy sziszeg a kóla meg csörög a zacskó a film alatt :D. Tessék, 1600 ft-ból voltál moziban a tesóddal. Persze néha várni kell a filmekre egy-két hetet vagy többet is, van, hogy le sem adják ott, de pl. a Die Hard 5 rendesen ment február 14-től, ahogy a nagy mozik is adták.
Nem tudom, hol élsz, de keress más lehetőségeket, nem csak a plázák mozijai léteznek. Nyilván nincs 5.1-es hangzás, meg 3D, de a filmek megérnek több 1000 forintot ezekért a szolgáltatásokért? Nyilván valamelyik igen, de ahhoz nagyon jónak kell lennie. Legutóbb a 2012-őt néztem meg a Plázában, azóta csak a Művészetek Házában voltam moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!