Milyen filmet tudnátok ajánlani baráti összejövetelre?
16-20-ig terjedő a társaság és leginkább valami sci fi,komédia,vagy valami hasonló lenne jó.
Ha vígjátékot mondtok akkor az tényleg legyen valami bekönnyezős!
De akár még akciót is mondhattok,olyanokra gondolok mint a V mint vérbosszú.
Hát szerintem ha vígjáték akkor Horrorra Akadva 3, nagyon jó, a kedvencem, bár nem mostani, de már vagy 20x láttam és még mindig nevetek rajta:D
Aztán vígjátékból ami ilyen még a Trópusi Vihar és a Kezdet kezdete.
Ha kell a sci-fi vígjáték, akkor Galaxis útikalauz stopposoknak, hatalmas film, bár már ez se legújabb:)
Ha bírjátok a horror-vígjátékot, akkor ajánlom a Haláli Hullák Hajnalát, a Náci Zombikat és a Trancsírákat is:)
Ha szeretitek a bulis dolgokat, akkor Project X, állati film, ahogy egy buli komolyan elszabadul;)
Ezek jutottak eszembe, nekem még tetszett a Csatahajó, ilyen sci-fi akció, de az eleje nagyon unalmas, úgyhogy ezt inkább máskor:)
Az összesről hallottam már,és mindenki nagyon felistenítette,úgy hogy lehet hogy igazad van és meg kéne már nézni mondjuk a Haláli hullák hajnalánt is!(ezt szinte úton útfélen hallom hogy mekkora királyság)
Szóval kösz!
Valamelyik biztos lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!