Mondana valaki nagyon jó ANGOL nyelvű sorozatokat?
pl prison break s01, 02, 03, 04, angol nyelven.
egyébként ez az egy sorozat az amit néztem idáig.
Nagyobb kihívás szerintem jó, nem angol nyelvű sorozatokat mondani.
Kedvenceim (a teljesség igénye nélkül):
Dexter
Breaking Bad
Mad Men
Game of Thrones
Desperate Housewives
Grey's Anatomy
Louie
Seinfeld
Family Guy
American Dad
South Park
House of Cards
Suits
Boardwalk Empire
90210
gossip girl
boardwalk empire
downton abbey
castle
switched at birth
vampire diaries
pretty little liars
lying game
arrow
nikita
dollhouse
Supernatural: Két testvér természetfeletti lények ellen harcol, közben általában van valami szál, amit visz a történet. Később angyalok-démonok, sokkal inkább fontos a történet. 8 évados, egy évad 22-23 rész, egy rész 40 perc, nagyon ajánlom!
Sherlock BBC: A Sherlock történetek modern átdolgozása, lenyűgöző, imádtam. 2 évad, egy évad 3 rész, egy rész kb. másfél óra, de nem igazán unod el magad :)
Doctor Who: Sci-fi, időutazás, űrlények, van konkrét szál amit visznek itt is, de különálló részek (sok a kétrészes epizód egyébként). A Doktor végig állandó szereplő, és az utazó társai váltakoznak kb. évadonként- két évadonként. Nagyon szeretem, néhány rész annyira összefügg a végén, hogy csak így ülök és nézek. 8 évad, egy évad 13-14 rész, egy rész 40 perc.
Ezen kívül:
Gossip girl
Pretty Little Liars
Vampire Diaries
90210
Secret Circle
Teen wolf
Awkward
Skins (US vagy UK)
Bones
Castle
The Mentalist
How I Met Your Mother
Dexter
Merlin
The Walking Dead
Ezeket nem nézem/nem néztem még végig, szóval nem ítélkezek, nem tudok sok mindent mondani róluk.
Remélem segítettem :)
The walking dead
Egy rém rendes család (van angol hangsáv)
Monk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!