Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondjatok jó sorozatokat?...

Én vagyok én kérdése:

Mondjatok jó sorozatokat? Olyat szeretnék keresni ami úgy tetszene nekem, ha eddig 4 sorozatot néztem a heartland, carrie naplója, a zöld ijász és a sherlock és watson (elementary). Szóval ezekhez hasonlót keresnék 14/L

Figyelt kérdés
előre köszi a válaszokat :)

2013. jún. 23. 13:07
1 2
 11/16 flöra válasza:
Vámpírnaplók, és októberben indul egy új sorozat nagyon ígéretes, a vámpírnaplókhoz hasonló: the originals... egyébként Titkos kör, True blood, teen wolf, gossip girl és az adu ász az Így jártam anyátokkal;)) (15/L)
2013. aug. 15. 20:00
 12/16 anonim válasza:
Bosszú, Revolution, Hawaii Five-o, Haven, Botrány. Itt egyébként mindig nagyon jó sorozatokat ajánlanak. [link]
2013. szept. 7. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:

BBC Sherlockot mindenképpen

jó krimi még:

-Dr Csont

-Castle

-Mentalista

-Hazudj ha tudsz

-Monk

-Profilozók

nem feltétlen krimi de olyasmi:

-Maffiadoktor

-Vörös özvegy

-House

Hát az Ezelt még megnézheted az kicsitolyan mint a zöld íjász (mondjuk ezzel lehet nem mindenki értene egyet) csak török és kicsit valóságosabb, meg azért a sztori is mélyebb, és nem happy end a vége azt még fontos

na szerintem ez 2 évere elég sorozat (attól függ mennyire vagy függő :) )

2013. szept. 11. 22:51
 14/16 verus823 válasza:
Szia!Én a Vámpírnaplókat tudom ajánlani!
2014. jan. 17. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a Gossip Girl (pletykafészek)-t tudom ajánlani nagyon jó:) Vagyis én kizárólag nagyon imádom:) Csak ajánlani tudom! Ha a Heartland-ot néztem akkor biztosan fogod szeretni a Futótűz-et is. Mind kettőt nagyon szeretem:)
2014. ápr. 8. 20:12
 16/16 Neszi Petra ***** válasza:

Vámpírnaplók, fantasztikusan jó sorozat:D Főleg a 2.évad végétől:D

Star Crossed, most indult ilyen másmilyen emberek úgymond "ufók" vannak benne:P

Hollywood Heights(Törj a csúcsra) zenés, rocksztáros de a vége felé kezd izgalmas lenni nagyooon*-*

És a Pretty little Liars (csinos kis hazugok) nagyon de nagyon jóóó érdemes megnézni

2014. máj. 1. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!