Gondoljuk tovább a twilightot. Mizujs Cullen családdal mostanság? ;DD
Figyelt kérdés
Bella és Edward boldogak meg van a kis porontyuk és eltelt erős félév a film óta. Nos szerintetek hogy vannak mit csinálnak? bárkiről mesélhettek ez egy ilyen "játékos kérdés" :) kíváncsian várom2013. jún. 22. 00:46
1/12 anonim válasza:
Remélem hogy Lestat lemészárolta mindet.
2/12 anonim válasza:
A Penge végzett velük. Igen, a csecsemővel is.
3/12 anonim válasza:
Én nem értem hogy lehetne ennek a történetnek folytatása hisz elvégre Jacob vérfarkas Reenesme pedig vámpír álítólag utálniuk kellene egymást.Meg hát Jacob meddig fog élni? És ennek a románcnak egyáltalán örülne-e a Volturi.
4/12 A kérdező kommentje:
öm izé rühellem a filmet ne hidd hogy nem xd de azt mondják ha bevésődik egy vámpírnak v mi... izé nah akkor nem bánthatják . igazából az emberek fantáziájára vagyok kíváncsi... Pl szerintem bella és edward tuti kiszeretnek egymásból mert nekem ne mondják h örökké imádni fogják egymást. no és akkor mi lesz?
2013. jún. 24. 21:58
5/12 anonim válasza:
Esme és Carlisle is elég rég óta szeretik egymást.
6/12 anonim válasza:
jaj ti k*rvák ne pontozzátok már le Lestat-ot!!!!
xD
7/12 A kérdező kommentje:
biztos vagy benne hogy itt pontozták le?
2013. jún. 25. 14:43
8/12 anonim válasza:
Bella és edwárd nem fog 'kiszeretni' egymásból mert a vámpírok örök létükben mindig egyetlen vámpírba(vagy emberbe)szerelmesek és a szerelmük örökké tart és ha az egyik meghal akkor a másik nem tud másba bele szeretni.
Amugy engem inkább az érdekelne milyen lett Jacob és Reneesme gyereke.
10/12 anonim válasza:
A Twilight írója azt nyilatkozta,hogy Bella,Edward vagy Jacob meg fog halni,és ezt ki is fogja írni a blogjára..
Nagyon remélem,hogy Bella fog megdögleni-.-":S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!