Ismertek ilyen filmet? HELP!
Figyelt kérdés
Olyasmi amiben előfordul egy kis leszbikus kaland,vagy egy csók,vagy egyéjszakás,gondolok az ilyenre mint a Black Swan,Kill for me stb.
Köszönöm előre is!:)
2013. jún. 21. 21:25
1/9 anonim válasza:
13 (thirteen) jut most eszembe, de ott csak egy par masodperces csok van ket lany kozott.
2/9 A kérdező kommentje:
Láttam:) de köszönöm:)
2013. jún. 21. 22:18
3/9 anonim válasza:
Mulholland drive..elég beteg film mondjuk. Nem is értettem. De abban van leszbi jelenet.
5/9 Death97 válasza:
6/9 anonim válasza:
Lost & Delirious (Elátkozott szerelem) - mondjuk ez leszbi témájú film, itt nem csak utalásokat találhatsz
7/9 anonim válasza:
Az általam felsorolt linkek nem feltétlenül csak utalnak rá, de szerintem elég jók...:) - Mire kell amúgy a film? - Saját szórakoztatásra, vagy vélemény felmérésre?
8/9 anonim válasza:
Linkeker itt nem engedi feltenni, - megpróbálom priviben, vagy dobj egy e-mail címet kérlek! :)
M.
9/9 A kérdező kommentje:
Csak nagy unalmamban nézegetem őket :D
L
2013. jún. 26. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!