A Fűrész V. részében Strahm miért nem itta meg a vizet (The cube trap)?
Figyelt kérdés
Mármint, értem én, hogy gyorsan folyt, de azért nem annyira, hogy ne tudja meginni, és különben sem kellett volna teljesen kiinnia, elég lett volna pont addig, hogy az orra kiérjen...2013. jún. 20. 11:23
1/11 anonim válasza:
Erre én is gondoltam.De szerintem mert félt és ilyen helyzetben te se tudod mit csinálj.(Egyébként az Adames kérdés feltevője vagyok)
2/11 anonim válasza:
A jobb zsebében volt valami, amit a nyakába döfött, most ennyi erővel azt az üvegbe is belevághatta volna és egyből kifolyik a víz a fenébe.
3/11 A kérdező kommentje:
De ha az üveg plexi volt? Jigsaw sem hülye...
2013. dec. 7. 07:13
5/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen helyzetben abba se volt biztos h viz e egyaltalan ami folyik.
6/11 A kérdező kommentje:
Jogos! :)
2014. jan. 20. 22:30
7/11 anonim válasza:
ami nála volt az egy toll,azzal nem nagyon tudta volna kiütni az üveget.a vizem meg nem tudta meginni,mert a feje úgy dőlt,hogy csak lélegezni tudott(ezért szoktak mesterséges lélegeztetéskor a nyak mögé rakni valamit.
8/11 A kérdező kommentje:
A fejét tudta mozgatni, mozgatta is. :)
2014. máj. 1. 08:04
9/11 anonim válasza:
azzal nem vitatkozom,csak az,hogy felfelé tudott csak nézni
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem igaz, nézd meg újra! :)
2014. máj. 5. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!