Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha lenne egy ultranagy anime...

Ha lenne egy ultranagy anime találkozó, (hogy a trigun, yuyu hakuso, dragonball, naruto, one piece, toriko és akármelyik még) szereplői harcolnának, szerintetek ki nyerne?

Figyelt kérdés
Nem csapatokban,egyénileg,a legfejlettebb formában,amiben tudnak lenni.
2013. jún. 19. 14:18
 1/6 A kérdező kommentje:

Na meg hogy miért pont ő nyerne.

Nekem meg van a véleményem,de azért érdekel másoké is.

2013. jún. 19. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

DB , mivel sokkal magasabb szintre lettek megcsinálva .. ugye bolygókat pusztitanak el .

Amúgy meg Lelouch 4 ever!

2013. jún. 19. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát igen,kb a Z részek 100adik része környékén már dermesztő viszonylag megeröltetés nélkül ícsinálja.

Közelharcban meg a leggyorsabbak...

Talán a yuyu hakuso van közel hozzá szerintem,ott is vannak hegyek lermbolva a vége felé.

2013. jún. 19. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Goku egyértelműen, szerintem még ssj-be sem kéne átmennie, max a démon formos Yusuke ellen.
2013. jún. 20. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért még volt a hakusoban is pár erősebb ember,mint a mukuro,akik erősebbek voltak,mint íusuke.

A trigunban azért van néhány erős,mert vash-nak van ilyen ágyúja,vagy mi.

2013. jún. 20. 14:23
 6/6 Sheb válasza:
2018. júl. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!