Valaki mondjon ilyen filmeket?!
Figyelt kérdés
Zombis filmeket, vagy olyat ahol fertőzött emberek vannak, köszönöm :))2013. jún. 19. 11:01
2/8 A kérdező kommentje:
köszi, de azt pont tegnap néztem meg :/
2013. jún. 19. 11:04
4/8 anonim válasza:
Láttad? :D oh.. imádom ezt a filmet!
Van még ami eszembe jutott:
Eleven testek: egy zombi szerelmes lesz egy emberbe, egyébként vígjáték
Holtak hajnala
A kaptár
Zombielend: már csak a színészek miatt is érdemes megnézi .
Az élőhalottak éjszakája: szerintem hülyeség, mert már talán az első 5 percben előjönnek a zombik, de sokak szerint jó film.
Náci zombik
Holtak földje
[Rec]: hasonlóan a Paranormal activity-hez és az Idegleléshez, kézikamerás. Bár a cím is sejteti :)
remélem tudtam segíteni! A legenda vagyok c. filmet meg nem lehet elégszer megnézni :D bár így másnap, tényleg uncsi lenne
5/8 A kérdező kommentje:
Ohh köszi ezt a sokat :D Amúgy igen, a Legena vagyok c film megunhatatlan mint számomra a Kaptár is :)
2013. jún. 19. 11:22
6/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, a Rec c. horror film messze a legjobb a zombis filmek közül.
7/8 anonim válasza:
Walking Dead, ez mondjuk sorozat de érdemes nézni, de csak feliratosan van.
8/8 anonim válasza:
"ideglelés csernovilban" "haláli hullák hajlana" (ezek azok amiket még nem irtak le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!