Madonna vajon mit szól ahhoz, amit a Tarantino mondott a Like a wirgin c számára a Kutyaszorítóban elején?
http://www.youtube.com/watch?v=gD-kH9ApUH4
Ez nem az eredeti magyar szinkron, az durvább, de a lényeg kb ugyanaz :D
Hát azért... Madonna sem éppen egy szent... :D
Szerintem sok valóságalapja van annak amit a Tarantino mond :D
Mi az a "wirgin"??
Talán virgin...
Nyilván tisztában van vele, hogy ez nem a Tarantino magánvéleménye, hanem ez állt a forgatókönyvben és kész. Ha van humora, akkor az írókra sem haragszik.
Sőt, szerintem örül az ingyenreklámnak. És ugye ismerjük Madonnát, hogy mennyire szeret polgárpukkasztani, valószínűleg még tetszik is neki ez a fajta megközelítés.
Utolsó:
Ez rohadtul a magánvéleménye, mert nemcsak ő rendezte a filmet, de ő is írta. Szóval ez a saját véleménye, amit a saját magára írt karakterrel mondat el, amit a saját filmjéhez vesz fel :)
A Wiki egy Madonnáról szóló könyvre hivatkozva közli ezt a rövid történetet.
" When Madonna met Tarantino at a party, after the film was released, she gave him an autographed copy of her Erotica album, signing "Quentin: it's about love, not dick"."
Szóval Madonna az Erotica című albumból egyet ajándékba adott neki, és úgy szignálta. "Szerelemről, nem f@szokról."
Ebből én arra következtetek:
1. Nem teljesen ért vele egyet.
2. De vette a poént.
Már csak az érdekelne, hogy a Top Gun alkotói és szereplői mit szólna Tarantinó azon értelmezéséhez (szintén egy filmen belül hangzott el), miszerint a Top Gun "egy férfi küzdelme saját homoszexualitásával".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!