Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek "A nagy...

Mi a véleményetek "A nagy Gatsby" című filmről?

Figyelt kérdés
Imádom a filmeket, de mindig félek, hogy rosszul ítélem meg őket. Amikor megtudtam, hogy régi korban játszódik a film, nagyon örültem. AZt hittem tetszeni fog, de nem így lett. Szerintem kicsit túl szentimentális volt. Mintha görcsösen törekedtek volna rá, hogy egy művészi és megható film legyen és épp ettől nem volt az. Szerintetek?
2013. jún. 16. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett, bár maga a történet nem volt túl jó, de nagyon látványos volt, és a színészek nagyszerűek voltak.
2013. jún. 16. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mind a filmet, mind a könyvet imádtam!
2013. jún. 22. 18:06
 3/5 anonim válasza:
Szerintem fantasztikus film, bár egy kicsit valóban túlzottan szentimentális, de talán ettől olyan különleges. Mondjuk én nem igazán hatódtam meg rajta, de ez lehet hogy szubjektív. A vége bár fordulatos volt, nekem még valami hiányzik a filmből. Viszont a zenék nagyon bejönnek, kiváló megoldás volt belevinni egy kis modern zenét, feldobta az egészet.
2013. aug. 24. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett. Nem a legizgisebb meg változatosabb film de valamiért nagyon megfogott. És én meghatódtam rajta
2013. aug. 26. 22:45
 5/5 anonim válasza:

Én szeretem Dicaprio filmjeit, szerintem a legjobb színész de ez a film...nem jó. Nekem nem tetszik. 20-as években játszódik és akkor beraknak ilyen modern rnb meg rap zenéket..menőnek akarták csinálni és jónak, én értem ezt, de szerintem nem sikerült. Bár sokaknak tetszik.

Meg az a grafika..ahogy mennek az autók..miért nem tudták pl. rendes korabeli autókkal felvenni és eljátszani? Korabeli zenékkel, lassabb tempóval, stb. Ez a véleményem. Rossz.

2014. febr. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!