Melyik boszorkányos film ez?
Figyelt kérdés
Azt mondja az elején egy kisfiúnak a nagymamája, hogy a boszorkányok a szag alapján találnak rá a gyerekekre. Megérzik a koszos kisgyerek szagát is meg ha sokat fürdik, a szappanos kisgyerek szagát is.
Nem sokkal később kiderül, hogy a kisfiú szülei autóbalesetet szenvedtek és meghaltak.
Azt hiszem egy boszorkány a filmben egérré változtat egy dagadt kisfiút. Másra sajnos nem emlékszem, nagyon kicsi voltam még, mikor láttam. :( a Film végén volt valami festmény, amin az alak valahogy megváltozott. nem tudom miért. remélem, valaki ebből is ráismer, hogy mi ez a film. :( :)
2013. jún. 15. 16:44
2/2 anonim válasza:
Ez tök jó volt!!! :D
Meg is nézem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!