Milyen a Death Note-hoz hasonló, okos krimiket tudtok?
Azzal már szemeztem, de még nem jutottam el odáig hogy megnézzem... Lehet megerősítesz vele most:D
Am megnéztem több hasonló kérdést, ott válaszba olyanok jöttek hogy Shiki vagy Another... ezek nem olyan túlzottan OKOS krimik... csak simán izgalmas krimik... (mondjuk a Shiki nekem a felétől már annyira nem volt izgalmas... az Anothert meg mondjuk csak azért néztem végig, mert ha már elkezdtem...)
Ha a Death Note tetszett ajánlom mindenképp a Code Geass-t (bár nem nyomozós).
És amúgy a Shiki baromi jó nyomozós anime
Majin Tantei Nougami Neuro esetleg
death notehoz a code geass hasonlít a legjobban. (én jobban is szeretem)
Az alapszituáció hasonló, egy fiatal zseni természet feletti erőt szerez, és megakarja változtatni a világot.
Mondjuk itt sokkal több akció van, és a közel jövőben játszódik, illetve először kicsit furcsa lehet majd a rajz stílusa.
CODE GEASS is tényleg nagyon "okos" anime, Steins;Gate, Kaiji, One Outs, MONSTER, Shinrei Tantei Yakumo, Conan
BBC-S SHERLOCK, Doctor Who, Breaking Bad
Ezek közül mind nagyon okos sorozat, egyedül talán a Breaking Bad lóg ki egy kicsit, mivel ott tényleg emberi szinten tartják a főszereplő intelligenciáját. Ettől független ott is kiemelkedően értelmes a főszereplő. Amiket nagybetűvel írtam kiemelkedően megfelelnek az elvárásaidnak, bár személy szerint nem feltétlen azokat tartom a legjobbnak. Ja, és kriminek sem krimi az összes, de ahogy levettem nem is az a fő feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!