Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a top 3 legsikeresebb...

Melyik a top 3 legsikeresebb sport?

Figyelt kérdés
netán a jó barátok vagy a szökés vagy esetleg a trónok harca?

2013. jún. 14. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy sorozat?:)

És a sikereset úgy érted, melyik 3 szerezte a legtöbb bevételt, vagy mely 3 volt a legminőségibb?

Szerintem Star Trek-nek mindenképp itt a helye, de hogy melyik volt a legjobb széria, nem tudom, nem vagyok nagy rajongó.

A Trónok Harcát is bele lehetne tenni ebbe a hármasba, habár én kicsit unalmasnak tartom, nagyon sikeres lett és elnyerte a közönség tetszését. Szerintem az egyik legnézettebb sorozat.

De a 3. hogy melyik legyen? Gőzöm sincs.

Elit Alakulat, Walking Dead, Lost, Szökés, Dexter, Rém rendes család, Mr Bean, Így jártam anyátokkal, Jóbarátok, Kaliforgia, Spartacus, Totál Szívás és még sorolhatnám a remek sorozatokat, beleértve a dokumentumfilm-sorozatokat meséket és animéket meg ki tudja még micsodát. Ezen még gondolkoznom kell.

2013. jún. 14. 22:03
 2/3 A kérdező kommentje:
sorozat csak este van már és elírtam
2013. jún. 14. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicsit pontosítsd a kérdést... Interneten melyiket tartják a legjobbnak? Melyiket díjazták a legtöbbet? Melyik hozta a legtöbb bevételt? Szerintünk melyik a 3 legjobb? Vagy mi szerint kérdezed?
2013. jún. 15. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!