Letört és szomorú, akár síros animéket keresek esti napokra! Tudtok mondani párat ami lehetőleg 2007-2013 között van és befejezett? Lehetőleg minél újabb!
Figyelt kérdés
Pl. SAO és Mirai Nikki,Clannad elég letört hangulatú volt számomra, szóval ilyesmik.2013. jún. 13. 20:10
11/15 anonim válasza:
"szerintem annyira nem rossz amennyire mondjátok, egy átlagos anime:)"
Pont ez a baj .. magasan jó alaptörténettel kezdett , aztán egy mexikói szappanopera lett belőle , csak a hypeja volt nagy ...
12/15 anonim válasza:
Én nem azt mondtam ,hogy rossz, de a meghatótól elég messze van.
13/15 anonim válasza:
Shingeki no Kyojin. A kedvencem és az első anime amin többször is főleg az első 8 rész alatt bekönnyeztem rendesen... Harcolós meg minden, de az emberek arckifejezése, a félelem stb. úgy sikerül ábrázolni hogy nagyon "átjött".
(19 F)
14/15 anonim válasza:
Szerintem a Sao egy izgalmas anime :) és ilyenek is kellenek :)
15/15 anonim válasza:
Plastic memories(2015-ös de nagyon jó)
Tokyo Ghoul(ez is új)
Vampire Knight(csak a vége)
Naruto(rengeteg siratós rész van benne)
Hotarubi no mori e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!