S. O. S! Miért akadozik a letöltött film?
Torrent oldalról letöltöttem a Két pasi- meg egy kicsi 9. évadját és valamiért nagyon akadozik. A többi letöltött film ugyanúgy tökéletesen megy, csak valamiért ez ilyen hülyén megy... nincs valami javaslatotok? Hogyan oldjam meg? Töltsek le másikat? Egyébként VLC media playert használok.
A válaszokat előre is köszi! :)
A videó tulajdonságait elemezd. Milyen kodekkel van kódolva, mekkora a bitsűrűsége, stb. Mert ha valami mással van kódolva, mint a többi filmed, akkor lehetséges, hogy több erőforrást igényel ez a másfajta kodek, vagy ha túl nagy a bitsűrűsége a számítógéped teljesítményéhez képest, az is gondot jelenthet.
Sajnos egyéb téren nincs ötletem, mert a számítógépekhez nem értek, csak a filmekhez. :)
Köszönöm a válaszotokat!
Leszedtem egy másikat és az már jó volt, úgyhogy konkrétan azzal a filmmel volt gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!