Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » S. O. S! Miért akadozik a...

S. O. S! Miért akadozik a letöltött film?

Figyelt kérdés

Torrent oldalról letöltöttem a Két pasi- meg egy kicsi 9. évadját és valamiért nagyon akadozik. A többi letöltött film ugyanúgy tökéletesen megy, csak valamiért ez ilyen hülyén megy... nincs valami javaslatotok? Hogyan oldjam meg? Töltsek le másikat? Egyébként VLC media playert használok.

A válaszokat előre is köszi! :)

2013. jún. 13. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Le jött az egész évad? Akkor csinál ilyet, mikor még töltődik, és akkor akarod elindítani. Hozzászólásokat nézd meg, ha nem panaszkodik senki, te rontottál el valamit, és szedd le újra.
2013. jún. 13. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:

A videó tulajdonságait elemezd. Milyen kodekkel van kódolva, mekkora a bitsűrűsége, stb. Mert ha valami mással van kódolva, mint a többi filmed, akkor lehetséges, hogy több erőforrást igényel ez a másfajta kodek, vagy ha túl nagy a bitsűrűsége a számítógéped teljesítményéhez képest, az is gondot jelenthet.

Sajnos egyéb téren nincs ötletem, mert a számítógépekhez nem értek, csak a filmekhez. :)

2013. jún. 13. 15:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Leszedtem egy másikat és az már jó volt, úgyhogy konkrétan azzal a filmmel volt gond...

2013. jún. 14. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen az volt a gond, hogy fullHD-ben szedted le, és gyenge hozzá a géped.
2013. jún. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!