Mi volt a címe annak a filmnek amiben találnak ásatáson egy kézikamerát és azzal a kamerával filmezték le jézust?
Igen, én vagyok a másik topic-ból. :)
Sajnos elgurul a gyógyszer, ha valaki Michael Bay rendezői "zsenialitását" firtatja, vagy nagy rendezőnek tartja M. Night Shyamalan-t, Robert Rodrigez-t esetleg Peter Jackson-t.
Látom rá vagy pörögve a százalékokra, sajnos engem nem igazán izgat, nekem ez az oldal egy bűnös élvezet, amire rákapok évente egyszer és néhány hétig olvasgatom.
Nem fogok tovább vitatkozni azon, hogy miért gáz ha valakit kijavítasz, hogy hogy kell írni, mikor te sem tudsz.
Jól kielemezted a válaszomat, engem nem szeretnél véletlenül? Mindig megköszönöm a psziho-analízist, főleg ha ingyen van.
Hehe. :) Te az a fajta vagy, aki szándékosan vitatkozik, nem tud enélkül élni. :) Aztán ha sarokba vagy szorítva akkor nem is tudsz vitába szállni már. Rászálltál a százalékos mondatomra, holott még írtam is, hogy legtöbb esetben ez csöppet sem mérvadó, de Te fájdalmadban, hogy nem tudsz már mibe ésszerűen belekötni leszóltad a legjelentéktelenebb mondatomat az előző válaszban. Ellenben ahogy látom a többit valahogy elfelejtetted elolvasni.
"Nem fogok tovább vitatkozni azon, hogy miért gáz ha valakit kijavítasz, hogy hogy kell írni, mikor te sem tudsz. "
Akkor olvasd vissza kérlek, mert a Te válaszaidban is vannak hibák:
"Mérges vagy nyuszifül?"
Vagy után vessző.
Egyébként illik nagybetűvel kezdeni a másik megszólítását. Én mindig így tettem, de Te még ennyire sem tiszteled a másikat.
"Nem szokásom kioktatni senkit azért, mert nem tudod írni"
Ennek meg semmi értelme. Helyesen így hangzana ebben a környezetben:"mert nem tud írni".
"Sajnos elgurul a gyógyszer, ha valaki Michael Bay rendezői "zsenialitását" firtatja, vagy nagy rendezőnek tartja M. Night Shyamalan-t, Robert Rodrigez-t esetleg Peter Jackson-t. "
Tudod egyáltalán mit jelent az, hogy "elgurul a gyógyszer"? :) Mellesleg elég primitív emberre vall, az, hogy csak a saját véleményét képes valaki helyesnek tartani.
"Jól kielemezted a válaszomat, engem nem szeretnél véletlenül? Mindig megköszönöm a psziho-analízist, főleg ha ingyen van."
Kívül-belül kielemezlek, öregapám! De csak azért mert átlátszó vagy és mérhetetlenül egyszerű! Egy vicc vagy! Mi az, hogy belém kötsz, aztán most, hogy ezt számon kértem, füled-farkad behúzod és szánalmas mondatokkal dobálózol csak?
De van más gondja is az embernek, úgyhogy tégy egy szívességet és azzal szórakozz unalmadban, aki vevő erre. Egy jó tipp:a tükörképed esetleg még szóba áll veled. Én tovább nem fogok veled "vitatkozni"(ez nem vita, mert egy normális vitában mindkét oldalról vannak okos érvek, de itt ez csak egyoldalú).
További szép estét és kellemes, nyugalmas életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!