A fűrész 1 csattanója pontosan hogy is van? (Spoiler! Ha még nem láttad ne olvasd el)
Nem nézek horrort egyáltalán, mert nem bírom az ilyesmit, de ezt a filmet annyian dicsérik, hogy csak rávettem magam. Viszont nem teljesen tiszta. Most az elsőről beszélek. (Tudom, hogy volt már ilyen kérdés kiírva, de ott különböző részekről beszélt mindenki, és nem lettem okosabb.) Szóval most az első és eredeti érdekel.
A csavar igazából tiszta, hogy a hulla nem is hulla, és az elkövető pedig szintén játékos. Gond csak az, hogy végül ki élte túl és ki nem? Most akkor a doki elvérzett? És a másik srác pedig odabent halt meg bezárva?
aham, szóval a doki nem halt meg végül. Oké köszi :)
Második! Félre értettél, az elkövető alatt arra az ápolóra gondoltam, akiről azt hiszed végig, hogy ő a tettes, de közben viszont a hulla az, aki nem is hulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!