Sárkányok a hibbant sziget harcosai?
Sziasztok. Telefonrol irok azert nem linkelem be. És amit a link tartalmaz es le is irom azt amit nem ertek belole!
Na szoval irjatok be legyszives googleba hogy a "sarkanyok a hibbant sziget harcosai" es a 3. vagy 4. lesz az wikipedia-s. Ott van ha megnyitjatokbegy tablazatban az epizodok magyarul illetve az eredeti nyelv. Azaz a cimek es hoty mikor voltak. De nekunk a magyar kell. Ugye ott van h majusban volt az ucsso resz magyarul es a kovetkezo az augusztus 19. en lesz. Most a szinkronos folytatas augusztus 19.-én lesz azaz a 10. rész????? Ezt nem ertem, kerlek nezzetek meg ti is!! Es ha akkor lesz azaz jovohet hetfon mert mindig hetfon volt a szinkronos resz h most is akkor lesz e hogy ez a 10. szinkronos resze????? Kerlek irjatok ha ez igaz amit irtam h akkor lesz e vagy nem!
megvolt az utolsó rész! 2014-ben kezdődik e következő évad, a Sárkányok : a Hibbant-Sziget védelmezői, melyben három új+egy feltételezett sárkány lesz :
a Sikoltó halál, egy mutáns suttogó halál
a Tűzféreg királynő
a Flightmare, egy kísérteties Aurora sárkány
és a Speed stringer,(feltételezett)amely röpképtelen és a leggyorsabb földi sárkány.
Egy oldalon már fent van az első évad összes része magyarul, a második évad pedig a 4. részig feliratosan.
Aki tudni akarja az oldal nevét írjon rám üzibe és belinkelem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!