Mi a címe ennek a filmnek? (tartalom lent) Sürgős!
áá, séta a múltba. Köszönöm!
Nos, kinek mi a jó... Egyrészt ez egy szubjektív dolog (én pl. nem tudom végignézni a Harry Pottert, pedig sokak szerint jó. Kész, ha nekem nem tetszik, meghagyom annak akinek meg igen, és nem szólom le, kivéve, ha kíváncsiak az én véleményemre).
Szóval köszönöm a tanácsot, de úgy gondolom, hogy majd én kiválasztom, hogy melyik filmet nézem meg, és számomra melyik a normális.
Jaj, nem! Nem vagyok felháborodva még akkor se, ha úgy jött le a szövegbôl :).
Hát figyelj, szerintem is lehet bizonyos szempontok alapján egy filmrôl megállapítani, hogy jó-e vagy rossz.
De van olyan is, amikor nem szempontok alapján állapítom meg, hogy jó-e, hanem a stílusomhoz, ízlésvilágomhoz 'igazítom' az egészet. Ez a szubjektív vélemény...( remélem érted mit akarok mondani) mivel az utóbbi érvényesül most itt, nem hiszem, hogy minôsítheted jónak
vagy rossznak az én 'fejembe'.
Meg hogy a kérdésbôl nem is igazán derült ki, hogy én mit akarok a filmmel. Megnézni, vagy
Csak ennyit akarok mondani, érted? És nem háborodtam fel :).
Bocsi, valahogy kitöröltem egy részt. ( telefonról írok)
* szóval a lényeg az, hogy nem tudhattad, hogy miért olyan sürgôs a cím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!