Odaátból (supernatural) melyik részt nézzük meg òrán?
Az elsővel az a baj, hogy nincs se Cas, se Cro és feliratosan sem találom. Pedig angol órára nem rakhatok szinkronosat, főleg, hogy én sem szeretem.
A 3x11 én is gondoltam. Szóba jött még a szellembetegség, Lilith-börtönös, nyúllábas részek is.
Hát van az is, amikor Gabriel felfedi magát, az nagyon vicces rész, de megint csak egy akkora spoiler... :S
Én bele sem nézek a szinkronos verziókba, Sherlockba és DW-be egyszer hallgattam bele, éppen elég is volt. Ha kell tudok segíteni angol részek keresésében meg (angol vagy magyar) feliratban is
Nem baj igazából, ha spoileres, senki nem fogja nézni szerintem tovább a sorozatot. Ha akarták volna, már néznék, mert sokat beszélek róla. :D
A diótörős, csi:miamis, gabes részre én is gondoltam, de az nem "odaátos" anyira.
Pedig a magyar szinkron de rossz...
Egyébként [link] ha magyar feliratot szeretnél, innen szoktam leszedni amikor olyanoknak mutatok, akiknek kell. De ha angol feliratot szeretnél, az is csak egy gyors guglizás. Használd az internet erejét, mert megadatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!