Ti mit néztek addig, amíg ki nem jön a Vámpírnaplók 5. évada?
Köszönöm :D
És igen, oszt társammal nagy fanok vagyunk :D
Katherin a legjobb :D
Jah Nina jó csaj :D és az a bőrdzseki :) én is imádom ninát és mint csaj mondom hogy dögös xD
nekem is kethrine a kedvencem na meg a jó öreg Damon :)
Én kb bírtam mindenkit, csak azok az értetlen majompofák a miket Stefan néha bevágott míg Klaussal partyztak...
Nagy kedvencem volt még Anna,és Izobel.
Bizonyos szempontból Elijah-t is és Klaust is szeretem, e karakterek jól vannak kidolgozva, van jókis történetük, sötét múltjuk. Bonnie-t néha egész nehezen lehetett elviselni. Lexi is jófej volt.Ez a Silas már-már kicsit olyan túlnyújtott...Igen, Damont is bírtam, forma :D
A True Bloodról én sem vagyok jó véleménnyel. AZ első részben a kötözős szexnél mondtam ezt, hogy ez így nem gyerebe..
Most elkezdtem az Odaátot, illetve ma fejeztem be az első évadot és ez nagyon tetszik:) Az utolsó résznél már a körmeimet rágtam..:D
Tényleg jó amúgy, hogy fiúk és nézik a TVD-t:D
Igen az ősöket én is szeretem,silest útálom mert már túlzásba vitte a pycho-t...
claroline meg hisztis,de az évadok során kicsit jobb lett :)
Elena meg háát egy hullámvasút..egyszer szeretem egyszer útálom..
amég ember volt sokkal jobb volt! Vagyis ne akarja már kethrine-t útánozni!...
stefan-t útáltam amég ripper volt..idegesített.
de egypk szeretem mert ő legalább ember akar lenni:)
Jeremy amég drogos volt nem szeretem,de amikor letette és bonnie felé kacsingatott akkor volt jó fej!akkor szerettem nagyon mert normális volt végre.Na amikor vadász lett mégjobban útáltam mert az egész sorozat tetejére csak egy púp volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!