Enek iskolaja: szerinted melyik hat jut a dontobe? Te kiknek drukkolsz?
Mindenképpen timinek szurkolók ő nekem a favorit.
Szeretem flórát és nellit is,és lacikát.
Meg alex sem rossz.
Igazából mindegyik szimpatikus bár az a roli nem...
HAJRÁ ARANY TIMI !!!
1. Farkas Zsolti
2. Hamar Barni
3. Ikrek :D
4. Bari Laci
5. Rubai Laci
6. Tabatabai Flóra
Szerintem... (sorrendbe írtam )
Szerintem timinek vagy bari lacikának kellett volna nyernie :/
Nem szeretem farkas zsoltit...
Szerintem a Szandinak kellett volna.
Bari Lacika nagyon jo volt, de neki zenesz cigany csaladja van, tuti folytatja a palyat. Ezt minden rosszindulat nelkul mondom, folytassa is, mert jo.
Rubai Lacika nem ertem mit keresett ott, nekem fajt hallgatni. Amit a Pely Barnaval csinalt, az volt a csucs..
A Timi nekem vegtelenul mesterkelt, morikalo, sablon szovegeket felboffento tinilanyka. A hangja kivalo, hibatlanul enekelt vegig, de ha radioban hallgatnam, nem ismernem fel, mert olyan mint a tobbi. 12 egy tucat.
A pici lanyka, meg nagyon pici. Edes, bajos, de meg sokat fog valtozni a kis hangja, o nem nyerhetett. Hogy a hatba bekerult, azt nem banom, a korosztalyaban kivalo.
A Farkas Zsolti...hmmm, nekem olyan "nem rossz" kategoria. Elhallgatom, de szerintem kozepmezonyben lett volna a helye. Erdekes, hogy Bango Margit evek ota a csalad baratja... Nem hiszem, hogy ez tiszta verseny volt.
A Szandi nekem azert volt kedvenc, mert fantasztikusan jo hangja van, es olyan a hangszine, amit messzirol megismer az ember. Mint pl. Ruzsa Magdi. Szerintem ot meltatlanul alabecsultek. Farkas Zsoltit meg erthetetlenul fole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!