Nézi valaki a Trónok Harcát? Érdemes elkezdeni nézni?
Az elején az első pár részt megnéztem, de bealudtam, mert kb. barátokközt szintű gagyiság!
A Spartacus is visszaesett már a vége felé, de még az utolsó évadjával sem lehet összemérni a trónokat. Max. a hős legendájával egyszintű alpáriság.
"Az elején az első pár részt megnéztem, de bealudtam, mert kb. barátokközt szintű gagyiság!"
Ez a sorozat nem gagyi, csak nem óvodásoknak készült. Kell a megértéséhez némi intelligencia.
Hatalmas sz@rkavarások vannak benne, óriási párbeszédek, érdekfeszítő motivációk. Sok pólusú a világ, rengeteg hatalmi érdek van benne, rengeteg a sérelem is korábbról, és mindennapos benne az árulás, megtévesztés, átverés.
Jelen van benne a becsület, a jellem, de ugyanakkor itt a történet nem a régi bevett klisé szerint megy, hogy a jó az mindig győzedelmeskedik meg stb. A jóság, a becsület, az irgalmasság itt bizony gyengeség, és hosszú távon bukáshoz vezet elkerülhetetlenül. De a rosszak sem sérthetetlenek, nekik is be-becsúszik egy egy igen komoly pofon. Rengeteg karakter van, akit nehéz besorolni a pozitív vagy negatív kategóriába. A legtöbb pozitív karakternek is van olyan bűne, visszataszító tulajdonsága ami miatt elítélhető, és fordítva, a negatív karakterekkel (azért nem mindegyikkel) is együtt lehet érezni, mert megcsillantja jó oldalát is, vagy egyszerűen már aránytalanul nagyot szív ahhoz képest amennyire ő maga rossz.
Gyönyörű a látványvilág, gyakran vannak benne váratlan fordulatok, amik teljesen új irányba viszik a történéseket. Sok külön szálon zajlanak az események, és közvetve mind hatással van a többire. Egy igen kaotikus világban játszódik a történet a hatalomért, az érvényesülésért.
A 3. évad nekem egy kicsit csalódás az előző kettőhöz képest, de amúgy nagyon imádom ezt a sorozatot.
Kendőzetlenül megjelenik benne az erotika is, amit igen szórakoztatóan adnak elő. A homoszexualitást kihagyhatnák mondjuk belőle, igaz, hála az égnek ebből azért nem volt sok belőle.
Aki megnézi az számítson nagyon brutális, horrorba illő jelenetekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!