Lányok amikor fiatalabbak voltatok ti is szerettétek a Tegnap és ma c. filmet?
Figyelt kérdés
Most láttam a tv-ben és eszembe jutott, hogy mennyire szerettem mikor kicsi voltam.
Ismeritek a filmet? Szerintem nagyon szép film.
2009. okt. 8. 15:53
1/1 anonim válasza:
Én nem láttam sem régen sem most.Amikor én fiatal voltam akkor a TV-ben a legnagyobb sorozat a Kórház a város szélén,A tavasz 17 pillanata,a Surda,és később a Klinika volt.Nagy tini film ami a moziba ment,és sikeres volt az meg a Házi buli volt...Ráadásul hétfőn nem is volt Tv adás!
Emlékszem engem a moziba nem engedtek be az Alien 1.filmre,mert csak 18 éven felüliek mehettek,és kárörvendően néztük,hogy a felnőttek nem bírták végig nézni,többen rosszul lettek(még mentő is volt)Akkor más világ volt,és az ilyen filmek ha voltak is HÚÚÚÚ deee Dúúúrrrvvaaa film volt..A cápa filmet nem is említem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!