Csak pár Walking Dead-es kérdés. Te mit tennél, mi a véleményed?
1. Ki a kedvenc szereplőd, és miét?
2. Melyik a kedvenc részed?
3. Mióta nézed a sorozatot?
4. Kedvenc zene a soundtrack-ből?
(persze ha van bármelyik is)
5. Te mit tennél egy ilyen zombiapokalipszis esetén? Ha látnád a tv-ben, hogy ez van mit csinálnál? (csak olyan kíváncsi vagyok, hogy más mit csinálna. vagy csak én szoktam ilyenen gondolkodni?) :D
1. Daryl-hihetetlen jó figura, az egyetlen olyan a csapatban, aki 100%-ban kiáll Rick mellett, ő a jobbkeze. Ő ment át a legnagyobb jellemfejlődésen (emlékszek, az elején morogtam, hogy minek ez ide, csak rontja a levegőt, most meg sokkot kapné, ha kiírnák)
2. 1x4, 2x7, 2x12, 2x13, 3x1, The Suicide King, 2x13
3. Szeptemberben daráltam le 3 évadot, most meg nézem hetente a 4-et
4. Az a zene, ami ment, mikor Glenn lelépett a sportkocsival:D
5. Nem tudom...csatlakoznék pár olyan emberhez, akiket jól ismerek, hogy minél nagyobb csapatban legyek, aztán keresnék valami jól védhető helyet.
1. Daryl, Dale, Tyresse, Hershel.
2. Hát nem tom, talán a Too Far Gone, de sok jó van.
3. 2014. május óta, magyar szinkronnal.
4. Nincs... Amúgy sok jó dal van a sorozatban, meg az intró is fasza.
5. Gondolom védeném a családom, és velük valahova futnék, kocsival vagy vmivel mennénk aztán ahogy hozza a sors. Ha letudunk telepedni akkor az, ha nem akkor folyamatosan utazgatunk :D.
1.Morgan, mert ő egy igazi túlélő, nagyon durván nyomja neki! ;)
2.4.évad 8.rész
3.Kb 1 éve
4. http://www.youtube.com/watch?v=6MpRDkdmAvI
5.A családdal és a haverokkal elmennék a Tescoba és elcsornák néhány fasza kést, Vasvillát, valami vastag ruhát amit nem nagyon tudnak átrágni a holtkórosok (láncfűrészt nem, mert túl zajos)
A környéken ahol lakunk, ott van egy OBO, azt elfoglalnánk, elég nagy, lehet növényt termeszteni, mert van üres földrész, egy szépséghibája van, nincs kerítés, azt építenénk, és készen is vagyunk! :)
Woodbury 2
A kormányzó jól van megírva
2 4x8
3 pár hónapja
4 Kari kimmel black
5 megzombulnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!