Ti nézitek a Kesha : Őrült életem-et? (MTV vasánaponként 19:25)
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 14:50
3/11 anonim válasza:
Nem, viszont láttam a beharangozó reklámot, és néha rákapcsoltam. Durva.
Ha már valaki ilyen nagy sztár, inkább mutasson példát! De ne részegedjen le ilyen állapotba, mert ez nagyon nem jó fényt vet rá. Csak a pénz, és a hírnév miatt teszi. Azt megkapja
4/11 anonim válasza:
Tovább rombolja a mai gyerekek amúgy sem létező értékrendjét.
Agymosó hulladék.
6/11 anonim válasza:
Cinkes, hogy államin ilyeneket leadnak.
7/11 anonim válasza:
Nem nézem,mert nem érdekelnek az ilyen majmok.
8/11 anonim válasza:
monti, gondolom nem az M1-en megy, hanem ahogy a kérdező írta, az MTV-n (Music Television)
9/11 anonim válasza:
Azért látom mennek a lepontozások,de egyetlen ellenérvet sem láttam itt.
10/11 tol2 válasza:
Igen!!!! És imádom ♥ Szerintem nagyon jóóóóóó! Ke$ha a kedvencem ,és aki azt mondja,hogy ő csak rossz az HÜLYE! Mert példát mutat! igenis példát mutat a tiniknek akik nem mondják ki miért lázadnak ő kimondja! :D a legjobb Ke$ha forever :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!