Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a börtönös film?

Melyik ez a börtönös film?

Figyelt kérdés
Csak annyira emlékszem, hogy volt benne egy olyan jelenet, ahol a menzán az egyik rab megtámadta az egyik börtönőrt, valami rizs szerű fehér kajával, vagy csak azzal löttyintette pofán, a másik, hogy volt benne szökés is, ahol a cella mennyezetét kezdték el kikaparni, és úgy mentek fölfelé. Tudom nem sok infó, de csak ennyire emlékszem, de még az is lehet, hogy nem ugyan abból a filmből van, de ha valaki esetleg ráismer és tudja a címét, azt megköszönném.

2013. jún. 4. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

csakk tipp.talán ez

[link]

2013. jún. 4. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez az, de azért köszi:)
2013. jún. 4. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Remény rabjai

nem pontosan felel meg a leírásodnak, de hasonló.

remélem segítettem :)

13/L

2013. jún. 4. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert azt a filmet ismerem, egyik kedvenc börtönös filmem, de köszönöm:) először úgy emlékeztem, hogy a Szökés Alcatrazból, de ma megnéztem azt is, és tévedtem
2013. jún. 4. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ebben a 29 ben benne kell,hogy legyen:

[link]

2013. jún. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!