Mikor vetítik a "Szürke ötven árnyalata" című filmet?
Tudom hogy 2014-ben de esetleg ha tudja valaki akkor leírhatná mert google-n nem találtam.
Szerintetek lesz a második illetve a harmadik része is filmesítve?
Főszereplőket esetleg ki tudja biztosan??
Nehéz lenne guglin megtalálni, hiszen még maguk az alkotók sem tudják hogy mikor vetítik, ugyanis még el sem kezdték forgatni.
Még a castingok sem zajlottak le. Ha kiderül hogy kik lesznek a szereplők, az egy hivatalos sajtótájékoztató keretében ki lesz hirdetve, nyugi. Addig meg bárki bármit mond, csak pletyka.
Az meg, hogy meg lesz e filmesítve a második-harmadik rész, attól függ, hogy mekkora sikere lesz az elsőnek, tehát hogy megéri e nekik.
Én már azzal is elégedett lennék, ha tudnám kik lesznek a szereplők..... :) Habár az már most biztos, hogy botrányosan szar film lesz, pedig a könyv tetszett, de az ilyesmit mindig elszúrják.
Ezen az oldalon folyamatosan vannak újabb pletykák, nézegesd, ha érdekel. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!