Melyik "A kísérlet" című film a jobb?
A német sokkal jobb, és ha már megnézed az eredetit. Ajánlom a másik legendás német pszichológiai filmet a Hullámot is!
Egyik filmben sem fogsz csalódni! :)
Kösz a válaszokat, majd a Hullámot is megnézem akkor.
Egyébként ezek dokumentumfilmek?
Vagy ha "normál" filmek akkor milyen a szinkron? Csak mert mindent angolul szoktam nézni, esetek 99%-ban szerintem elviselhetetlen a magyar szinkron, de ha A kísérlet német akkor abból nem sokat értenék.
Szerintem jó mind a két filmnek a szinkronja. De szerintem b varriációnak le tudod tölteni németül és keresel hozzá feliratot! :)
Amúgy nem dokumentumfilmek, rendes egész estés drámák, csak elég erős pszichológiai töltete van mindkét filmnek. Mind a két film jól bemutatja, hogy embereket, hogyan lehet manipulálni, illetve, hogyan vállnak egy helyzet rabjává! :)
Amúgy youtube-on fenn van:
A kísérlet
http://www.youtube.com/watch?v=LpSnvbARbR4
Sajnos a hullámot nem találtam fenn :\
Németül inkább nem nézem, az nagyon zavar, hogyha a szöveget nem értem, és csak a feliratot olvasom, akkor már inkább leszedem szinkronosan, ha nem is sikerül olyan jól, de legalább azt tényleg értem.
Kösz, de mindkettőt le tudom tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!